We gaan beginnen…

De puzzelstukjes vallen in elkaar en er is bijna witte rook. Komende week (week 8) verwachten we een akkoord te bereiken met leveranciers en dan gaan we starten met Fase 1 van de herinrichting. 

Dit betekent het verplaatsen van het hoofdveld en het opnieuw aanleggen van zowel het trainingsveld als hoofdveld met de toepassing van DrainTalent (zie ook plattegrond verderop). 

Omdat er weinig tot geen perspectief is betreffende de hervatting competitie dan wel het alternatief in de vorm van de Regio Cup hebben we besloten om zsm te gaan starten met werkzaamheden. Hieronder lees je meer.

 

Zelfwerkzaamheid en vrijwilligers.

Onderdeel van de realisatie is zelfwerkzaamheid op diverse onderdelen. Hier hebben we op korte termijn vrijwilligers voor nodig. 

Wij willen dus iedereen alvast vragen om tijd te reserveren in de periode van 1 tot en met 27 maart om te helpen met voornamelijk diverse demontage- en sloopwerkzaamheden.  De werkzaamheden zullen op een maandag, donderdag en zaterdag ingepland worden. Klik hier om je alvast in te schrijven als vrijwilliger voor een dagdeel en voor meer informatie.

Er volgt nog nadere informatie over de aard van de werkzaamheden. Ook teams/leiders/trainers zullen wij benaderen voor het leveren van vrijwilligers. Één en ander zal gepland en uitgevoerd worden met inachtneming van de corona maatregelen. 

 

Planning.

Voor 29 maart moeten wij ons werk gedaan hebben, zodat het cultuurtechnisch bedrijf tijdig kan starten met haar werkzaamheden en de velden optimaal de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Kort gezegd: hoe eerder velden ingezaaid worden hoe langer het gras de tijd krijgt om te groeien, des te beter zullen de velden zijn voor de start van een nieuwe competitie.

Als het cultuurtechnisch bedrijf begint op 29 maart dan zullen rond 7 juni de velden ingezaaid zijn en het gras heeft minimaal 8 tot 10 weken nodig om te groeien. In deze periode zullen overige werkzaamheden zoals het plaatsen van hekwerken, ballenvangers en lichtmasten uitgevoerd worden.

De verwachting is dat we ergens in de periode 16-30 augustus de velden weer kunnen gebruiken.

 

Gevolgen.

 Vanaf 29 maart zal er ook niet meer getraind kunnen worden op het trainingsveld en zal er uitgeweken moeten worden naar Veld 2 en/of het beachhandbalveld. De commissies Voetbal en VMC zullen kijken naar de planning en zullen veranderingen in (trainings- en wedstrijd) schema’s nog nader communiceren. Betreffende eventuele oefenwedstrijden of bij het spelen van de Regio Cup zal voornamelijk veld 2 gebruikt worden of eventueel uitgeweken moeten worden naar ,,noaber” verenigingen. 

 

Veiligheid.

In deze periode willen wij onze leden en bezoekers wijzen op het inachtnemen van de veiligheid op het sportcomplex. Er zal gewerkt worden met groot materieel. Waar nodig zullen wij borden met waarschuwingen ophangen en zorgen voor gedegen afscherming. Echter doen wij ook een beroep op mensen om waakzaam te zijn. Onveilige situaties of incidenten kunnen gemeld worden bij het bestuur of aangewezen coördinatoren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top